OM OSS

KAP Sweden är ett skrädderi med anor från 1880 talet som idag drivs i 4.e generation av Karin Agneta Persson. Med sin unika känsla för färg och design skapar hon plagg för var kund.
Tillsammans med Joakim Tellenmark har KAP Sweden utvecklats vidare och drivs sedan 2016 under “Dresscode by KAP” och där vi med kvalitativ konfektion anpassat för var person klär upp företag och organisationer i allt från skor, kostymer, skjortor, rockar och cape’s.
Konfektion är en känsla av välmående. Du skall vara representativ, du skall känna att du trivs, du skall få den service du önskar i måttanpassat.
Att för stunden lämna en nöjd kund blir en livsstil, är du nöjd, är vi nöjda och när det är dags igen…

Joakim & Agneta Kap Sweden
Story about KapSweden

STORY

Agneta Persson har tagit efter sin gammelmorfars, Karl Alfred Petterssons, yrke och utbildat sig till damskräddare. Agneta har gesällbrev, vilket är hantverkarnas egen kvalitetsgaranti. Efter påbyggnad med design- och ritutbildning driver hon nu K.A.P. Sweden. En av hennes specialiteter är Carl Larsson-inspirerade barnkläder vilket är kläder i en gammaldags modell.

Din skräddare i Borås sedan 1988.

K.A.P. SWEDEN

Agneta Persson


Skräddare

Sedan 1988 har Agneta drivit skräddarverksamhet och producerat en stor mängd konfektion till företag och organisationer. Från kostymer, blusar och skjortor till bröllop och balklänningar helt efter kundens önskemål, ”Madicken” klänningarna ligger fortfarande väldigt varmt om hjärtat efter 30 år. Som ansvarig och i Textile Fashion Centers syatelje skapar Agneta med teamet konfektion och kollektioner för kommande uppdrag.

Joakim Kap Sweden

Joakim Tellenmark


Försäljningschef

Sedan 40 år tillbaka har Joakim arbetat med försäljning i någon form med dryga 20 år inom konfektion. Agneta och Joakim driver KAP Sweden tillsammans och har på kort tid byggt upp ett mycket gott renommé. 2019 landar åt ca 800 personer vi klätt upp med ”Dresscode by KAP”. Fler företag är klara för 2020 och där vi nu även förstärker kontor, design och med inneförsäljning.

Anette Björn


Key Account Manager

Har mångårig (över 40 år) erfarenhet av marknadsföring av mode och textil inom postorder / e-handel i Borås. Mycket kundkontakter och även erfarenhet av försäljning och kund support med hög kvalitet och god service.