Håll dig uppdaterad!

NYHETER
&UPPDATERINGAR

Här kommer vi att uppdatera dig med nyheter inom vår verksamhet, samt våra tjänster och produkter.

KAP Sweden klär upp Patrick Ekwall

En av Sveriges mest kända sportjournalister, Patrick Ekwall och Boråsföretaget Kap Sweden har idag ingått ett omfattande samarbete där Ekwall ska bli ännu snyggare klädd.
Det känns fantastiskt roligt. Jag älskar ju fashion och nu får jag lyxen att ta del av skräddarsydda kostymer från KAP Sweden. För mig känns det som en perfekt match, säger Patrick Ekwall.
 
Kap Sweden har sina anor från sent 1800-tal och drivs idag av fjärde generation bestående av Agneta Persson och Joakim Tellenmark. De har tillsammans över 60 års erfarenhet inom textil och konfektion. Sitt säte har de i textilstaden Borås på Textile Fashion Center. Kap Sweden är idag specialiserade på bl.a. hållbarhet och köper bland annat in resttyger från exklusiva märken som annars gått kasserade. Kollektionerna de skapar blir unika och med hög kvalitet.
 
– För oss att få etablera ett samarbete med Patrick känns som självklart. Patricks engagemang i kvalité och design med likväl en hållbar inställning stämmer väl in med vår egen känsla omkring textil. Vi ser fram emot ett långt och intressant samarbete tillsammans med Patrick, förklarar designern och skräddaren Agneta Persson och försäljningschef Joakim Tellenmark.
 
– Jag vill jobba med kvalitet, i såväl material som sömnad. Samtidigt som jag vill vidga vyerna en aning, en kostym behöver inte alltid vara grå och
trist med två svarta knappar. Där har jag och KAP Sweden pratat samma språk från början, förklarar Patrick.
 
Patrick Ekwall är känd för sin moderna och lekfulla klädstil, främst i form av kostymer. Samarbetet med Kap Sweden blev en naturlig fortsättning i hans
moderesa. Kostymerna som skräddarsytts för
honom är unika och han har fått sätta sin egna prägel på plaggen. För hans olika framträdande i TV-rutan kommer han sticka ut i form av kostymer från Kap Sweden.
Patrick Ekwall stilig i sina nya kostymer
pexels-gustav-lundborg-3761215

Specialdesign

Agneta får ofta förfrågningar på specialdesign av sina kunder. Nedan några exempel på
konfektion i måttbeställt, tidsenligt eller anpassat: 
 
 

– Cape: Agnetas vintercape till kund i Gävle.

– Skidoverall: En special till kund utanför Borås.

– Klänning till kund i Göteborg.

– Calottmössor till personalen på Borås lasarett.

Mått

Vid beställning, bifogar vi en skiss över vilka mått vi behöver för att kunna avläsa din storlek. Efter att ni sänt in måtten, tar Agneta ett samtal på telefon och diskuterar eventuella detaljer.